Friday, June 18, 2021
Bedrijven in beeld

Zonwering


De zomer is een heerlijk seizoen. De dagen zijn lang, de lucht is strakblauw en de bomen staan volop in bloei. Op een hete zomerdag kunnen de hoge temperaturen ons soms echter wat te veel worden. De slapeloze nachten en snikhete woonkamer komen uw wooncomfort niet ten goede.

Wilt u voortaan optimaal genieten van het mooie zomerseizoen? Een zonnescherm helpt u hierbij en houdt de temperatuur in uw woning lekker koel. Op een warme dag zet u het scherm uit en voorkomt u dat de zonnestralen in uw woning schijnen.

Hierdoor blijft de temperatuur in huis met gemak 5 tot 7 graden koeler. Heeft u het scherm even niet nodig? Wanneer het zonnescherm is ingeklapt is er nauwelijks nog iets van te zien.

Over Rovana

Rovana startte als verwerker van technische weefsels voor zonwering. Vanuit die expertise zette het familiebedrijf de stap naar de productie en assemblage van buitenzonwering. Rovana speelde daarmee in op de veranderende tijdsgeest. Eenvoudige schermen werden veeleisende totaalprojecten die kennis en vakmanschap vereisen.

https://www.rovana.be

Back To Top