Friday, June 18, 2021
Licht

Led breedtelamp

In ons ruime assortiment vindt u onder andere led markeringslampen, ronde breedtelampen, breedtelampen voor trucks en lange en korte breedtelampen. Hierdoor vindt u altijd de perfecte match om uw aanhanger, tractor, vrachtwagen of trailer in één keer te voorzien van alle benodigde breedtelampen en u goed zichtbaar bent voor uw achterliggers.

Alle breedtelampen van Ledhandel24 zijn daarnaast ook nog eens zeer scherp geprijsd en u ontvangt ze net als de duizenden klanten die u voor gingen binnen 2 dagen in huis voor een laag tarief of gratis vanaf 100 euro. Blijkt er achteraf toch iets niet goed te zijn met de lampen? Dan valt dat gewoon onder onze standaard garantietermijn van een jaar en lossen we het snel voor u op!

Led breedtelampen van topkwaliteit

Zoek je een LED breedtelamp van Europees fabricaat (= topkwaliteit) voor jouw auto, truck, tractor of aanhangwagen? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Alle onderstaande LED breedtelampen zijn aan te sluiten op 10-30V (multivolt) en IP67 waterdicht.

Er zit hoogwaardige elektronica in verwerkt en de lampen zijn EMC-ontstoort. Met onze lampen kunt u de komende jaren veilig de weg op!
Uw voordelen:

Hoge kwaliteit, dus geen knipperende leds na een aantal maanden.
Voordelig geprijsd door onze goede inkoopcondities.
Set aanbieding bij afname van twee stuks + daarbovenop een staffelkorting vanaf een bestelhoeveelheid v.a. vier stuks.
2 jaar garantie.
De volgende dag geleverd.
Alle lampen voorzien van een ECE-homologatie

Back To Top